Newsourcing - Innovatieve software op maat
 

Kemmer Media Group

Kemmer Media Group Corporate Identiy Kemmer Media Group Responsive Design Kemmer Media Group Website Huisstijl Kemmer Media Group Mobiele Website Kemmer Media Group Responsive Website Kemmer Media Group Interactieve Website

Kemmer is een professional op het gebied van videoproducties. Het bedrijf heeft al diverse HD Producties gemaakt, onder andere van grote evenementen als Qlimax en Sensation.

In aanvulling op de huisstijl (zie corporate) verzorgde wij ook het ontwerp en technische realisatie van de website voor Kemmer Videoproductie. De wens van de opdrachtgever was een lichte, heldere site waarin het logo en de meest recente producties centraal zouden staan. Daarnaast moest zijn voorliefde voor Apple op subtiele wijze aan de bezoeker worden overgebracht, alsmede de hard- en software die door het bedrijf worden gebruikt voor het vervaardigen van audiovisuele projecten. Het interactieve aspect van de website wordt gestimuleerd door de integratie met het Youtube kanaal van Kemmer, waarbij het portfolio overzichtelijk naar voren komt.