Newsourcing - Innovatieve software op maat
 

Programmeurs & Scrum Teams

Multidisciplinair Vakmanschap

EXTRA SLAGKRACHT VOOR UW ONTWIKKELAFDELING

Heeft u snel behoefte aan één of meerdere ervaren programmeurs, maar niet de mogelijkheid om iemand aan te nemen? Bezig met een startup waarvoor op korte termijn een scrum team aan de slag zou moeten om een Prototype te ontwikkelen? Of u heeft simpelweg geen trek in vaste contracten, oplopende werkgeverslasten en het inrichten van een vaste werkplek. In alle gevallen biedt Newsourcing uitkomst.

Wij bieden multidisciplinaire ontwikkelcapaciteit op afstand, volgens verschillende instapmodellen. U kunt bij Newsourcing doorlopend flexibele skills (1 FTE; bijvoorbeeld voor het bouwen van een minimum viable product, ofwel MVP). Eveneens bieden wij de mogelijkheid om dedicated programmeurs in te huren (1 FTE) die vervolgens exclusief voor u actief zijn. Dankzij een innovatief online systeem en het hanteren van beproefde project managementtechnieken (Scrum / Lean) leveren wij scherp geprijsde en flexibele oplossingen tegen een snelle doorlooptijd. Kortom; een programmeur in vaste dienst is dankzij Newsourcing niet langer nodig!

Programmeur of Scrum-Team inhuren?

Newsourcing biedt flexibele Skills op maat, zodat er snel geschakeld kan worden vanuit verschillende disciplines. Wij leveren oplossingen voor zowel
  Sparren over uw idee?

  pasfoto-sebas

  Ervaren applicatie ontwikkelaars

  Newsourcing beschikt over teams van universitair geschoolde applicatieontwikkelaars met jarenlange ervaring en specialisaties in diverse technieken. Of u nu verlegen zit om Front-end/Back-end expertise of behoefte heeft aan (native) mobiele ontwikkelaars; bij ons krijgt u de beschikking over de uiteenlopende vaardigheden van ervaren professionals, die hun krachten bundelen om uw projecten tot een goed einde te brengen.

  De experts van Newsourcing beschikken over ruime kennis en ervaring in

  Programmeertalen

  HTML5 logoCSS3 logojQuery logophp logoAngular logo

  Databasestructuren

  MySQL logo MongoDB logo MariaDB logo

  Applicatie frameworks

  Code Igniter logo Laravel logo Symfony logo Zend logo Yii logo

  Mobiele apps

  Phonegap logoAndroid logoiOS logo

  CMS

  WordPress logo Joomla logo Drupal logo

  E-commerce

  Magento logo WooCommerce logo Prestashop logo

  Multidisciplinaire expertise

  Iedere serieuze applicatie of mobiele app vereist uiteenlopende kennis en vaardigheden tijdens de verschillende fases van de ontwikkeling. Niet alleen voor wat betreft Front-end / Back-end; ook op het gebied van specifieke know-how van programmeertalen, API’s of frameworks. Bij Newsourcing staat de vereiste expertise voor uw project centraal, in plaats van een individuele programmeur. U huurt niet zozeer een developer, maar Skills die gericht en efficiënt voor u worden ingezet.

  U krijgt de beschikking over ervaren ontwikkelaars met kennis in uiteenlopende disciplines, die al naar gelang uw behoeften ten tijde van de verschillende ontwikkelingsfases worden ingezet. Bij Newsourcing schakelt u zodoende snel tussen disciplines maar kunt ook flexibel opschalen indien dat nodig blijkt. Kortom: wij bieden een all-in propositie, zonder dat aanvullende kennis en kunde hoeft te worden ingehuurd indien daar specifieke behoefte voor ontstaat.

  Op elkaar ingespeelde teams

  Vanuit een inspirerende locatie in het centrum van Dordrecht bedienen onze software-architecten, ontwerpers en projectmanagers onze opdrachtgevers in Nederland en België. Tegelijkertijd maken zij de vertaalslag van en naar onze Newsourcing-ontwikkelafdeling in India. In onze eigen vestiging in de zuidelijke provincie Kerala hebben wij hooggekwalificeerde programmeurs in vaste dienst, die allen kunnen bogen op een universitaire opleiding en jarenlange praktijkervaring. Samen met onze toegewijde collega’s worden de meest innovatieve projecten al tien jaar lang met grote toewijding en passie gerealiseerd.

  Al onze ICT-experts zijn zorgvuldig geselecteerd, hoog opgeleid en beschikken over jarenlange praktijkervaring in diverse disciplines. Dankzij de jarenlange samenwerking, gestroomlijnde processen en workflows werken onze multidisciplinaire teams in beide vestigingen als een ware twee-eenheid samen. De conceptuele voorbereiding en UX design, alsook de projectbegeleiding, applicatie-architectuur, user-tests en het borgen van veiligheid en schaalbaarheid worden in Nederland uitgevoerd. Het programmeerwerk, preliminaire testen en applicatiebeheer worden in India gerealiseerd, onder intensieve begeleiding van een kundig managementteam ter plaatse. Zodoende combineert Newsourcing het beste van twee werelden.

  Flexibele capaciteit en snelle doorlooptijd

  Newsourcing biedt een vernieuwend totaalconcept, waarmee bedrijven en organisaties in feite de beschikking krijgen over een eigen virtuele IT-afdeling in de cloud, zonder zich druk te hoeven maken over intercultureel management, taalbarrières of project management. Wij ontwikkelen software volgens Agile (Scrum & Lean) methoden, waarmee een snelle doorlooptijd kan worden gewaarborgd.

  Al onze opdrachtgevers krijgen daarnaast de beschikking over een innovatief online dashboard, waar jarenlange ervaring én fine-tuning aan ten grondslag ligt. Alle projectcommunicatie, taakbeheer en informatie-uitwisseling wordt (in het Nederlands) via dit systeem gevoerd. Alles is toegespitst op een optimale wisselwerking tussen opdrachtgever, projectleider en programmeur(s).

  Dankzij vergaande ondersteuning in het project management worden de barrières tussen opdrachtgever en ontwikkelaar door Newsourcing weggenomen. Onze processen zijn zodanig ingericht dat u als opdrachtgever uitsluitend met een Nederlandstalig contactpersoon communiceert; ingewikkelde Skype-sessies met India zijn er dus niet bij. In het online dashboard hebben wij alle interacties zodanig gestroomlijnd, dat u zich als opdrachtgever uitsluitend op de projectcommunicatie richt en die (hoofdzakelijk online) in het Nederlands met ons voert. Onze professionals bieden gericht advies, doorlopende procesbewaking en monitoring.

  Interculturele harmonie

  Bij onze dienstverlening is een belangrijke rol weggelegd voor interculturele samenwerking. Op basis van onze ruime ervaring met het ontwikkelen van softwaretoepassingen door twee remote teams (die op afstand van elkaar opereren), kunnen we met recht stellen dat Newsourcing de complexiteit van het intercultureel samenwerken onder de knie heeft gekregen.

  Hoewel dat een jarenlang proces van vallen en opstaan is geweest hebben we een modus operandi gevonden waarbij de culturele verschillen tussen onze mensen in Nederland en India niet alleen zijn overbrugd, maar elkaar bovendien verrijken. Wij zetten proactief in op gelijkwaardige verbinding en stellen de capaciteiten van onze professionals centraal, waarbij de één de ander steeds perfect aanvult. Beide vestigingen werken inmiddels als een ware twee-eenheid samen. De kennis en expertise die wij hebben opgedaan stellen wij nu aan onze opdrachtgevers beschikbaar in de vorm van een vernieuwende all-in oplossing.

  Interculturele-harmonie