Newsourcing - Innovatieve software op maat
 

Oplossingen

Innovatieve Software op Maat

INNOVATIEVE MAATWERK SOFTWARE

Als standaard Software te standaard is

Waar het internet begon met eenvoudige en statische websites, heeft het online landschap de afgelopen 20 jaar een ongekende transformatie ondergaan. Dankzij online software zijn compleet nieuwe miljardenindustrieën ontstaan en is de manier waarop zowel consumenten als bedrijven met software omgaan radicaal veranderd. Eerst kwamen er dynamische webapplicaties (Web 2.0), vervolgens deden de Apps hun intrede en tegenwoordig domineren SaaS-oplossingen die compatibel zijn met meerdere apparaten en platforms de Cloud. Newsourcing is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online software op maat – voor desktop, smartphone en tablet.

Software-Ontwikkeling-as-a-Service

Het Nieuwe Software Ontwikkelen gebeurt in de Cloud

Hoe mooi zou dát zijn…Zonder technische kennis, zonder programmeurs in dienst, zonder projectmanagement en ingewikkelde roadmaps of user interaction designs – zonder serverbeheer. Toekomstmuziek? Inmiddels niet meer! Op basis van 10 jaar ervaring met softwareontwikkeling, Web- & UX-design heeft Newsourcing een unieke SaaS dienst ontwikkeld: Software-Ontwikkeling-as-a-Service. Inderdaad: het Nieuwe Software Ontwikkelen gebeurt voortaan in de Cloud!

Mobiele app

Wilt u dat wij een keer met u meedenken?

Laat uw naam en telefoonnummer achter in het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  MOBIELE APP ONTWIKKELING

  Van ruw Idee naar Business model en Prototype tot plaatsing in de Stores

  We zijn in een tijdperk aanbeland waar toegang tot internet zich niet langer beperkt tot de desktop computer thuis of op het werk. Sinds de opkomst van de smartphone heeft vrijwel iedereen het wereldwijde web letterlijk in de broekzak zitten. Tegelijkertijd verliest de traditionele computerhoek steeds meer terrein, om langzaamaan vervangen te worden door de tablet op de bank. De consequenties van het mobiele tijdperk voor organisaties en bedrijven – jong en oud – zijn verstrekkend.

  Mobiele Applicatie Ontwikkelen

  MULTIDISCIPLINAIR VAKMANSCHAP

  van dedicated Programmeurs tot flexibele skills en Scrum Teams

  Heeft u snel behoefte aan één of meerdere ervaren programmeurs, maar niet de mogelijkheid om iemand aan te nemen? Bezig met een startup waarvoor op korte termijn een scrum team aan de slag zou moeten om een Prototype te ontwikkelen? Of u heeft simpelweg geen trek in vaste contracten, oplopende werkgeverslasten en het inrichten van een vaste werkplek. In alle gevallen biedt Newsourcing uitkomst.