Newsourcing - Innovatieve software op maat
 

Innovatieve Maatwerk Software

Als standaard Software te standaard is

WEBAPPLICATIES DIE WÉRKEN

Waar het internet begon met eenvoudige en statische websites, heeft het online landschap de afgelopen 20 jaar een ongekende transformatie ondergaan. Dankzij online software zijn compleet nieuwe miljardenindustrieën ontstaan en is de manier waarop zowel consumenten als bedrijven met software omgaan radicaal veranderd. Eerst kwamen er dynamische webapplicaties (Web 2.0), vervolgens deden de Apps hun intrede en tegenwoordig domineren SaaS-oplossingen die compatibel zijn met meerdere apparaten en platforms de Cloud. Newsourcing is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online software op maat – voor desktop, smartphone en tablet.

Dankzij onze oplossingen wekken wij uw meest innovatieve ideeën tot leven, zorgen we ervoor dat u uw doelgroep beter kunt bedienen en helpen wij uw processen te stroomlijnen. Online software op maat laten ontwikkelen kan bij Newsourcing op verschillende manieren (fixed-fee / per uur / per FTE / per sprint). Al sinds 2005 maken wij de meest vooruitstrevende online technieken voor een breed publiek toegankelijk, door webapplicaties te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk, veilig én schaalbaar zijn.

Sommige processen laten zich niet vangen in SAAS-oplossingen

Software-as-a-Service: een fenomeen dat inmiddels volwassen is geworden en zelfs is uitgegroeid tot het grootste distributiemodel. Verreweg de meeste software wordt niet langer in een doos verkocht; evenmin draaien eigentijdse softwaretoepassingen tegenwoordig on premise op de lokale desktop of in het (bedrijfs)netwerk.
Iedere zichzelf respecterende organisatie heeft vandaag de dag een groot deel van zijn software als SaaS in de cloud draaien. Bij een aanbieder die software dus verkoopt als dienst – alsof het elektriciteit is.
Desondanks laat een specifiek type software zich niet in SaaS vangen: die software (processen) waaraan concurrentievermogen wordt ontleend. De consequentie? Maatwerk software is relevanter dan ooit! Newsourcing ontwikkelt slimme maatwerksoftware voor vooruitstrevende bedrijven en organisaties. Dankzij onze oplossingen lanceert u binnenkort uw eigen SaaS-dienst of mobiele App!

Een innovatieve webapplicatie op maat?

Daar heeft Newsourcing ruim 10 jaar ervaring mee. Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties, desktoptoepassingen en apps voor het mobiele en sociale tijdperk. Neem vandaag nog contact met ons op om te brainstormen over uw online ambities!  Sparren over uw idee?

  pasfoto-sebas

  Veilige en schaalbare platformen

  Veiligheid staat hoog op onze digitale agenda. Webapplicaties ontwikkelt Newsourcing uitsluitend met frameworks zoals Laravel, CodeIgniter of Symfony, waardoor de basisvoorwaarden voor veilige software vanaf het begin gewaarborgd blijven. Wij kiezen er bewust voor het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken (dankbaar) gebruik van open source toepassingen waar grote communities achter zitten.
  Dat geldt zowel voor de back-end (“onder de motorkap”) als de front-end (de look & feel), waarbij wij standaard uitgaan van het mobile first principe. Iedere webapplicatie die wij ontwikkelen is bij uitstek geschikt voor ieder apparaat – of dat nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is.

  Voordat het programmeren begint wordt de infrastructuur zodanig uitgedacht dat de software niet alleen veilig is, maar bovendien schaalbaar. Newsourcing zorgt ervoor dat er geen eindeloze migraties nodig zijn als uw webapplicatie veel en vaak gebruik wordt. Vanaf het begin schalen wij uw software zowel in de breedte als in de diepte, zodat uw toepassingen klaar zijn voor de toekomst!

  Gebruiksvriendelijke webapplicaties

  Wij zorgen er niet alleen voor dat onze eigentijdse webapplicaties voldoen aan de laatste standaarden voor wat betreft veiligheid en schaalbaarheid, maar garanderen bovendien dat zij goed doordacht en gebruiksvriendelijk zijn. Door gebruik te maken van slimme technieken (zoals AngularJS, Json en API’s) optimaliseren wij bovendien de laadsnelheid en dataoverdracht.

  Bij Newsourcing komen alle beoogde gebruikersgroepen aan het woord – alleen dan weet je immers voor wie je software bouwt. Voordat er ook maar een letter code wordt geprogrammeerd werken onze software architecten de webapplicatie eerst van A tot Z uit, om de user interface te optimaliseren nog voordat de ontwikkeling begint.

  Tegelijkertijd weten wij uit ervaring dat iedere serieuze webapplicatie een zekere mate van flexibiliteit vereist. We staren ons dan ook niet blind op vastomlijnde projectplannen. Als geen ander realiseren wij ons dat het ontwikkelen van een webapplicatie een proces is dat herhaaldelijk tot voortschrijdende inzichten leidt. Hiervoor bieden wij ruimte tijdens de ontwikkeling.

  De ontwikkeling van innovatieve toepassingen

  Voor de ontwikkeling van online software op maat hanteert Newsourcing gestructureerde processen, die optimaal zijn ingericht dankzij onze jarenlange ervaring. Ieder project begint met een voortraject waarin uw wensen en eisen in kaart worden gebracht – maar ook kritisch worden getoetst. Zo zorgen wij naast functionele technische oplossingen op maat eveneens voor een commerciële doorvertaling van uw ideeën. Vervolgens wordt een functioneel ontwerp gemaakt, waarin alle verschillende onderdelen van de webapplicatie worden uitgewerkt. Dit raamwerk dient als basis voor het grafisch ontwerp en de uiteindelijke technische realisatie. Uw wensen en eisen staan daarbij centraal; wij houden niet halsstarrig vast aan bepaalde standaardsoftware.

  Doordat wij alle gebruikersgroepen aan het woord laten voordat wij de software gaan ontwikkelen en zowel user interfaces als processtromen zorgvuldig uitwerken voordat de daadwerkelijke ontwikkeling begint laat Newsourcing niets aan het toeval over als het om maatwerk software gaat. Voorafgaand aan de uiteindelijke oplevering testen wij de webapplicatie eerst zelf goed door, waarna een training op maat wordt gegeven en één of meerdere feedbackrondes aanvangen. Na finale oplevering zijn (doorlopend) beheer, updates en ondersteuning mogelijk in verschillende vormen.