Newsourcing - Innovatieve software op maat
 

Vergelijk Drukwerk

Vergelijk Drukwerk Website Vergelijk Drukwerk Desktop Website Vergelijk Drukwerk Tablet Vergelijk Drukwerk Vergelijk Drukwerk Huisstijl Vergelijk Drukwerk Vergelijk Drukwerk Mobiele App

De mogelijkheid om op een overzichtelijke manier het gigantische aanbod van de talloze drukkers in Nederland te vergelijken was er nog niet, totdat Mennes Creative het concept VergelijkDrukwerk.nl opleverde.
Deze online applicatie biedt bezoekers de mogelijkheid om verschillende typen drukwerk te vergelijken op onder meer prijs, aantallen en gewicht. De resultaten worden op overzichtelijke wijze getoond en men kan eenvoudig doorklikken om meer details van de aanbieding te zien.

Eveneens kan aanvullende informatie worden geraadpleegd over het bedrijf dat het drukwerk aanbiedt. Naast NAW gegevens is in één oogopslag zichtbaar of men bijvoorbeeld een eigen DTP-afdeling heeft en welke producten er nog meer door het bedrijf worden aangeboden.

Nadat de bezoeker een account heeft aangemaakt en is ingelogd kan men daar ook ratings geven op verschillende gebieden en reviews schrijven over de ervaringen met de aanbieder. Eveneens kan men reageren op nieuwsberichten of een bericht plaatsen in het forum.

Verder zijn een overzicht met aantrekkelijkste aanbiedingen, een multi-offerte-aanvrager en een “heb ik teveel betaald” functie ontwikkeld. Hiermee kunnen bezoekers door middel van het invullen van een aantal productspecificaties en de door hen betaalde prijs verifiëren of er bij VergelijkDrukwerk.nl aanbieders zijn die dit product goedkoper aanbieden. Indien dat niet het geval is ziet het er dus naar uit dat de klant waar voor zijn geld heeft gekregen. In dat geval nemen de beheerders van VergelijkDrukwerk contact op met desbetreffende drukker om ook andere bezoekers te laten profiteren van desbetreffende aanbieding.

Naast de inlog mogelijkheid voor bezoekers kunnen ook aanbieders van drukwerk in een besloten control panel terecht, om daar hun profiel te wijzigen, aanbod te beheren, details van advertenties die zij op VergelijkDrukwerk.nl hebben lopen te bekijken en facturen te raadplegen. Het businessmodel van VergelijkDrukwerk is er onder meer op gericht om bedrijven te laten betalen voor een premium lidmaatschap, zodat zij meer mogelijkheden hebben op het platform.
Dankzij de gebruiksvriendelijke doch zeer uitgebreide back-end hebben de administrators van Vergelijk Drukwerk volledig de vrije hand in het beheer van de online applicatie. Naast pagina-, nieuws-, menu-, bestands-, en ledenbeheer zijn een groot aantal functies op maat gemaakt voor de opdrachtgever. Zo kunnen vanuit het beheergedeelte nieuwsbrieven worden verstuurd naar alle bedrijven of naar alle leden. Ook kan de beheerder er voor kiezen om de mailing naar zowel bedrijven als leden te sturen. Wanneer de beheerder de mailing naar leden stuurt, kan hij kiezen voor leden met een specifieke interesse. Op die manier is segmentatie mogelijk.

Daarnaast kunnen beheerders van Vergelijk Drukwerk zelf product-types, product-criteria en productvariabelen aanmaken, om het grote aanbod van drukwerk optimaal te kunnen stroomlijnen. Men kan daarnaast eenvoudig een bedrijf aanmaken in de ‘Bedrijven manager’. Hieraan kan vervolgens een wachtwoord worden toegekend, waarmee bedrijven eenvoudig kunnen inloggen op het control panel en daar de mogelijkheid hebben om eigenhandig hun productaanbod te beheren. De premium-status kan vanzelfsprekend alleen door de beheerders worden toegekend, hetgeen vervolgens implicaties heeft voor de mogelijkheden voor bedrijven en de facturatie.

De beheerder heeft volledig de vrije hand in het aanmaken en koppelen van winkelopties (zoals thuisbezorgen ja/nee, et cetera) en regio’s waarin de aanbieders worden ingedeeld. Advertenties kunnen eenvoudig worden aangemaakt, naar verschillende plaatsen op de site worden gesleept en vervolgens kan men statistieken (aantal clicks/views in verschillende periodes) van die advertenties raadplegen. Men kan de bedrijven ook toegang verlenen tot de real-time statistieken van hun advertenties, en vanuit het systeem in PDF-formaat facturen opmaken en verzenden.

Vergelijkdrukwerk.nl is een goed voorbeeld van de veelzijdige maatwerkoplossingen die Mennes Creative levert. Een combinatie tussen aansprekend ontwerp en de nieuwste internet-technologieën resulteert in een gebruiksvriendelijke webapplicatie voor zowel beheerder als eindgebruiker, die daarnaast goed vindbaar is in de zoekmachines.

Benieuwd hoe de innovatieve maatwerkoplossingen van Mennes Creative ook voor úw organisatie kunnen worden ingezet? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloze brainstorm sessie met één van onze experts!